Allmänt, Foto

Vardagshjältar

Våra vardagshjältar, alltså VA-folket, har jobbat hårt under natten för att ge oss tillbaka vattnet – och i morse var det bara att spola som vanligt igen! 🙂

Jag höll på att skrapa bilrutorna i morse, när helt plötsligt A kom och parkerade på gården?!? Han skulle väl vara ledig idag? Jodå, han var ledig, men hade ärenden som behövde uträttas. Jag meddelade att vattnet fortfarande var brunt i vissa kranar, men det går bort när man spolar (jag hade inte tid på morgonen att spola överallt), och det finns frukost om han vill ha.

Han hade hämtat ut sin nya mobil, en sådan jag också vill ha! Samtidigt är jag lite snål och tänker inte köpa en ny mobil bara för att ha det senaste, inte så länge den gamla fungerar. A:s gamla mobil har blivit opålitlig – t ex ringde den inte i söndags morse, så han försov sig. (Säger han…)

Om det var lugnt igår på jobbet, så är det desto rushigare idag! 😯 Inte nog med det – jag höll på att glömma att besikta bilen!!! 😳 Var fullt upptagen med det jag gjorde, och kollade på klockan när jag var klar.

-Nästan halv elva, jag kanske ska hämta mig kaffe? Hmm, tidpunkten ”kl 10:25” får mig att tänka på något…? IIIIHHHH – BESIKTNINGEN!!!!

Snabbt var jag på plats, trängde mig före (minst) en annan bil, och fick bilen godkänd, även om de varnade mig för att rosten börjar få grepp om vissa delar – men än håller han ihop, min käre gamle vän.

Jag hjärta min Speedy Gonzales! Min, bara min!