Allmänt, Foto

”Snösmocka”

Det är detta som Aftonslasket kallar ”snösmocka”. Månntro jag måste leja en traktor att skotta upp gården åt mig? 😉 Två centi-meter, inte deci-meter, har vi fått.

På tal om gården, så har jag för första natten för säsongen kört in bilen i garaget igår! Alla backspeglar sitter kvar :mrgreen: och jag tog mig ut ur nämnda garage i morse utan att pricka vare sig dörrkarmen eller A:s bil, som var parkerad bredvid utfarten.

Jag var till farbror K igår och kollade läget. Han fick berätta om sitt senaste besök på sjukhuset i S, där han bara fick veta det han redan visste: det är upp till honom att bestämma om han vill opereras igen eller inte. Vi diskuterade lite för och emot, men han verkar inte så noga. Det kan ju gå fel igen.

Det snöfall som kom under natten har snart regnat bort. Slasket gör inte så mycket, vad som är värst är om/ när det fryser på. DÅ blir det halt! Jag har sopat bron, innan jag trampade fast blötsnön, på altanen behövdes det inte sopas, men balkongen skulle nog behöva få sig en omgång med kvasten. Jag får fixa det när jag kommer hem – om snön är kvar. 🙄