Allmänt

Turbulenta dagar

Den här veckan består mest av turbulenta dagar – det händer nya spännande saker varje dag och jag hinner knappt med! Just nu ligger jag efter med både det fackliga och det vanliga arbetet, för att inte tala om hur långt efter jag är där hemma… 🙄

Emellanåt tar jag mig tid att blogga lite, för att koppla om hjärnan en aning. Även om jag egentligen inte har tid, så är det lite lagom hjärngymnastik att använda min ”egen” röst, istället för jobbets eller fackets.

Jag var förresten med i (fack-) tidningen idag! Det ska bli intressant att se hur många som läser den, om någon kommenterar min intervju imorgon. 😆 Tyvärr ingen bild, men man kan väl inte få allt här i världen… 😉

Ooohhh, nu får jag snart herrbesök! Inte godingen jag tidigare dreglat över, utan en hyfsat ny vikarie som behöver min hjälp. Jag får plocka fram mammaådran och varsamt* visa honom tillrätta. Typ. 😉


*) Vid ordet ”varsamt” vrider sig mina medarbetare av skratt, om de läser det här. Tur de inte gör det! 😉