Allmänt

Oväntat

Den bil jag retade mig på i gårdagens inlägg, visade sig tillhöra….jobbet!?!* Vem ända in i glödheta…? *muttrar en lång harang* Nu ska blod flyta någon få sig en tillsägning.

Annars är jag på förvånansvärt gott humör idag, och har Stora Planer för de timmar jag får använda hemma under eftermiddagen, eftersom vi har kort dag idag. Jag ska först slänga ut mattorna, och sedan diska. Då kan jag inte slappa ihop efter disken, utan måste dammsuga (och moppa kök & hall) innan jag  kan ta in mattorna igen.

Jag fuskade med middagen igår, tänkte skjuta upp den till idag. Eller kanske till imorgon, som lunch åt gossarna? På tal om gossarna, så behöver jag handla innan de kommer (imorgon). Frågan är bara vad. Jag har inga som helst idéer om vad vi ska äta när de är hos mig, men det löser sig nog i affären.

Tvätten är en sorglig historia. Den har ännu inte flyttats ner till källaren, men jag behöver verkligen tvätta så snart som möjligt. Helst inte när jag har besök, men jag får väl smyga till och från tvättstugan när gossarna sover.** Jag vill inte att de följer efter mig ner i källaren, då det finns en hel del som inte är barnsäkert där (t ex fiskespön med krokar, burkar & flaskor med ohälsosamt innehåll, etc).


*) Jag kunde inte låta bli, utan laddade under kvällen hem en app till mobilen, för att kolla registreringsnumret på bilen.

**) Jo, jag kan börja med tvätten redan ikväll, men det är MYCKET tvätt att ta itu med. Inte bara en eller två maskiner att tvätta, och dessutom har jag källaren full med torr, ren tvätt att ta upp också. (Och två ton tvätt att vika sedan tidigare…)