Allmänt

I god tid

Jag är – som vanligt – tidsoptimist, och har inte packat resväskan förrän i morse, innan jag for till jobbet. Det mesta är väl med, hoppas jag, men under lunchen ska jag:

  • byta till en större handväska
  • byta i kattlådan
  • plocka undan det jag diskade upp igår
  • eventuellt plocka ner en tröja till i resväskan – eventuellt

Jag kunde inte bestämma mig under morgonrusningen ifall den tröjan skulle med eller inte, så jag har till lunch på mig att fundera på saken.

Dessutom har jag redan insett att jag måste åka från jobbet en halvtimme tidigare än beräknat, då jag kör långsamt och försiktigt när det är mörkt – och det hinner bli mörkt innan jag åker. Jag vill ju inte missa flyget, och funderar på om jag ska prova ringa och akut boka om det till ett senare plan, för att slippa stressa.

Kavaljeren har fått stanna hemma idag, åtminstone nu på morgonsidan. Jag har en reserv i jobbets garderob ifall jag skulle behöva lite stöd i tillvaron, men jag kanske klarar mig utan. Vi får se.

UPDATE

Ha! Jag kunde omöjligt gå från jobbet tidigare, men hade som tur var packat väskan i bilen under lunchen. Det var bara att rusa ut från jobbet, kasta mig i bilen och sedan köra som en blådåre genom mörker, duggregn och dimma (för att inte tala om alla andra trafikanter). En liten tröst är att jag faktiskt hann med flyget, och när jag kör hem från flygplatsen har jag ingen tid att passa.