Allmänt

Hotelldöden

Jag har inte drabbats av hotelldöden, inte än. Det är fortfarande roligt att se nya hotellrum och inspektera finesser som finns (eller inte finns).

Lite annorlunda design på det här hotellet, som ligger vid hamnen.

Tjusig utsikt från kajkanten, väl värd att gå ut och kolla på – även om man inte röker. 😉

Jag är på kurs i hufvudstaden men det blir ingen shopping den här gången (heller…). Mina knän är alldeles för onda, eftersom jag lämnade kryckan hemma. Det var omöjligt att lista ut om man fick ta en krycka som handbagage på flyget utan läkarintyg, så jag bestämde mig för att åka utan den.

Boendet är bra och maten ännu bättre! Just maten är det viktigaste på en kurs. Enda ”felet” den här gången är avsaknaden av skålen med konferensgodis… Det är sant – inget godis alls! Inte ens de där dåliga hårda genomskinliga fruktgodisarna i prasslig cellofan – de som alltid ligger kvar i botten av skålen. 😯