Allmänt

Trött

Jag. Är. Så. Trött.

Inte bara jag, utan alla i min närhet, går omkring och klagar på hur trötta vi är. Novembermörkret och de grå dagarna gör verkligen underverk (åt fel håll) med humöret. Även om solen visat sig ett par dagar – japp, idag igen! – så lägger sig mörkret som en våt filt över all eventuell energi man lyckats skaka fram ur gömmorna.

När det så blir helg, och jag ä-n-t-l-i-g-e-n kan ta sovmorgon, då vaknar jag halv 5…!?! Hur kan det komma sig? Att vakna så tidigt ger inte mer energi, jag lovar, snarare tvärtom. 😯

Dagens planer är att handla efter jobbet, eftersom jag glömde handla igår när jag kom hem från Byn. Jag ”råkade” köra bilen till tvätthallen på väg mot affären, och efter en biltvätt kände jag inte för att – blöt och lerig – gå in och handla. Jag har ju överlevt till idag på de smulor som fanns hemma, men nu är det verklig kris.

Egentligen hade jag behövt handla redan på torsdag kväll, när jag kom hem, eftersom jag tömt alla tillgängliga resurser i matväg innan jag åkte bort. Men trots det har jag ändå hittat ätliga saker i gömmorna, även om en del kombinationer ger udda smakupplevelser. Just sayin’. 😉

Med veckans matsedel, och en del inköp på listan som inte kom med i matsedeln, ska jag nog klara mig genom även denna vecka!