Allmänt, Foto

Sömnlös natt

Jag sov både djupt och gott hela kvällen igår, så i natt har jag diskat, plockat ihop i köket, pysslat, sett TV och försökt somna om. Det gick sådär. Jag vet att jag började se ett program vid 4-tiden, men under det programmet har jag slumrat till igen.

När väckaren började ringa, var jag inte alls intresserad av att stiga upp. Snoozade ett lämpligt antal gånger, men orkade upp till slut. Det kommer att gå åt mycket kaffe för mig idag. 😳

Om vi (läs: G) hinner, ska vi uppgradera intranätet på jobbet idag! 😆 Jag är ju ansvarig för intranätet och kan knappt bärga mig tills vi får en uppgradering värd namnet. Helst skulle jag vilja ha WordPress 5.0 men den finns nog inte i svensk version än, då den släpptes till allmänheten (på engelska) i måndags. Nå, jag kanske ska öva hemma (alltså här i bloggen) med den versionen först, innan jag klantar till det med jobbets sidor… 😉