Allmänt

Långhårig

Jag är så oootroligt långhårig nu, och jag är så less allt det där håret som bara hänger och slänger överallt. Det når ner till armbågarna, ungefär, och jag måste fläta det varje dag för att det inte ska bli elektriskt av att gnida mot jackkragen. I så fall klibbar lössläppta hårstrån över ansiktet, och det är inte kul.

Planen är att beställa en klipptid snart, väldigt snart, men jag har inte bestämt mig än för vilken frisyr jag vill ha. Kort? Halvlångt? Uppklippt i etapper? Och värst av allt: hur ser den tilltänkta frisyren ut på mig? Det som ser bra ut på bild kanske inte alls passar mig. 😳

4 kommentarer på “Långhårig”

  1. Det är väl egentligen inte så farligt att testa? Hår växer ju ut igen. Så brukar jag tänka. Tycker det är roligt att göra något nytt emellanåt.

    1. Jag ska bara bestämma mig, och så förstås boka en klipptid, så är frisyren snart fixad! 😉

  2. Jag kan assistera! Halva priset!
    Tror din syster hittade en gammal fårsax i sommarstugan som kan komma till användning…

    1. Njjaaaeeehhh, jag ringer nog min ”vanliga” frissa istället. Men det var ett snällt (”snällt”) erbjudande! 😉

Kommentarer är stängda.