Allmänt

Uträknad

Idag har jag ett uträkningsproblem på halsen. Jag ska villigt erkänna att jag inte gillar att räkna. Matematik är inte min starka sida. Just därför fick jag ett exklusivt räkneproblem att sätta tänderna i, och nu sliter jag mitt hår i förtvivlan. *suck*

Igår återupptäckte jag en sak som jag totalt glömt bort, redan för flera år sedan. 😳 Det är bra att ha koll på vissa saker, så jag fick akutmaila till några personer som frågat om precis just den saken – och fått fel svar, då jag glömt bort hur det skulle vara. Den saken är inte inom mitt område, egentligen, men är ändå bra att ha koll på.

Dagens middag är planerad att bli stuvade makaroner, med köttbullar till. Det blir premiär för mig: jag har aldrig stuvat makaroner förr! 😯 Min mamma stuvade aldrig makaroner, bara vattenkokade dem, och det har jag också alltid gjort. Jag har en känsla av att det kommer att bränna fast i grytan (precis som med lasagnesås) men jag får väl röra om hela tiden (precis som med lasagnesås)…

Få se om jag kommer ihåg att gå förbi järnaffären efter jobbet, då jag ska söka (och köpa) en present till brorsan. Han fyller gubbe 60 på fredag, samma dag som syrran fyller 70! Perfekt att ha båda på samma dag, med 10 år mellan – jag behöver bara komma ihåg vad en av dem fyller. Syrran behöver önskar sig inget, så hon får inget.

UPDATE
Jadå, makaronerna brände fast i botten av grytan, men blev goda ändå. Däremot glömde jag att köpa presenten jag tänkt ut, så jag får fara ikväll istället. Jag hade bråttom till Apoteket, och glömde därför bort presentinköpet.

4 kommentarer på “Uträknad”

 1. Ska packa mina presenter ikväll (de får precis vad de önskar sig och behöver…)
  så att jag kan sätta mig på flyget imorgon. Vi ses på kalasdagen!

  1. Jajamensan, vi ses då! Alla mina barn o barnbarn kommer, så nu får du se hur mycket de har vuxit sedan sist! 😉

 2. Det kommer att bli en chock, då jag inte sett barnbarnen alls IRL.
  Minat två tydligaste minnesbilder av B är
  1. när hon föddes (jag började gymnasiet) – det var ju inte så länge sen???
  2. julen när tomten inte kunde komma snabbt nog och leverera paketen med My little Pony…

  Så jag kommer att inse att de senaste 30 år har rusat förbi…
  kan behöva en påse att andas i, när insikten kommer till mig som en käftsmäll!

Kommentarer är stängda.