Allmänt, Foto

Vitt

Frosten har hållit marken vit ett längre tag, men i morse var det snö som mötte mig när jag öppnade ytterdörren. Inte mycket, som ni ser, men lagom för att omgivningarna ska bli ljusare. 🙂

Jag leker för fullt med nya intranätet. Det ska inte bara uppgraderas till en nyare version, det ska även uppdateras och få ett annat stuk. Jag får verkligen använda mina små grå för att få till saker i rätt ordning – i en ordning som verkar logisk för alla, inte bara för mig och de andra på min avdelning. 😳

Helt plötsligt slog min dator av sig själv, vid 17:40, och sa att jag varit inaktiv för länge?!? Detta trots att jag satt och jobbade för fullt i intranätet? Det kan ha varit någon av datakillarna som ”skojade med mig aprilo”, alternativt någon automatisk uppdatering som var inställd att göras vid en tid när alla gått hem. (Jag brukar verkligen inte stanna kvar så länge på jobbet, men jag kom igång så bra och ville jobba medan jag hade flyt.)