Allmänt, Foto, Katter

Utvilad

Jag har sovit så gott i natt, hela natten – det var länge sedan jag sovit så hårt så länge. I morse, när väckaren satte igång, var jag ändå lite seg. Jag är verkligen ingen morgonmänniska.

Däremot har jag kommit igång så bra med uppdateringen av intranätet, att jag knappt har ro att gå hem på kvällarna. 😉 Jag sitter kvar på arbetet så länge det är möjligt (d v s inom flexramarna – ingen övertid) och ser den nya sidan växa fram bit för bit. Ny design, lite fler bilder, lite piff och lite puff. 😆 Ändå är det samma (trista) innehåll, men det ser mycket bättre ut!

Vi har lite delade meningar, G och jag, om vad som ska finnas på intranätet och hur det ska presenteras, men jag gör som vanligt: han får stå för den tekniska biten så sköter jag resten. Just för tillfället har jag kört fast i att menyerna inte vill göra som jag vill, men jag löser det under dagen. Om jag har tid, det finns annat brådskande som först måste fixas.

Froppisen fick vara Upprörd i morse. Jag brukar lämna altandörren på glänt, så hon kan komma ut och göra sina behov (om hon vill) medan jag röker. Plötsligt rusade hon ut i full karriär och tvärnitade mitt på gräsmattan! Jag följde hennes blick och såg en inkräktare: en främmande katt vid garaget! Det blev en stirrtävling, innan froppisen kastade sig över inkräktaren och gav den en smäll. Komma här på MIN gård?!? 😆