Allmänt

Fantastiskt

Idag tog jag mig hem ”i tid”, d v s ungefär den vanliga tiden jag brukar sluta för dagen. Det berodde mest på att jag verkligen var tvungen att handla, då jag inte orkat det någon av veckans tidigare dagar. Nu var kylskåpet tomt, så jag fyllde på det!

Jag är lite deppig ikväll. Det värsta är när någon bekant talar om hur korkade och tröga alla på min arbetsplats är, kommer på sig själv och försöker rädda situationen med ”men inte du, såklart”. Det har hänt, mer än en gång (inte bara mig) och idag igen. Jag blir så less.

Snön ligger fortfarande kvar, hela den centimeter vi fått! 😉 Det var ett inslag på de lokala nyheterna om hur den frånvarande snön hotar turismen; folk kommer långväga ifrån för att åka hundspann, få se norrsken och snö, och så är marken nästan bar?!? 😳