Foto, Katter

Miss(e)skött

Froppisen fick vara Upprörd igår! 😉

Först missade jag helt att hon gick ut under min första rökstund på altanen, så hon blev lämnad ensam utomhus i det kalla regnet (som blåste in över altanen, trots taket) medan jag duschade och piffade till mig. Gissa om hon var sur när jag upptäckte henne, vid nästa rökpaus…?

På kvällen gjorde vi om samma misstag (minus duschen och piffandet), så det var ett blött åskmoln som klev in genom altandörren sedan jag glömt henne ute för andra gången samma dag. Ajajajdå! 😳 Som hämnd ”råkade” hon riva ut en tråd i min (nästan) nya topp, en tråd som inte går att dra tillbaka. -Oj, jag fastnade visst med klon precis där, så synd att du kommer att få ett hål i din tröja! (Sade hon inte.)

I morse snöade det (äntligen!) men då tvärvägrade froppisen att gå ut. Även fast skatorna plötsligt satte igång sitt varning-för-katt-skränande (som hon hört dem jaga henne med), gick hon inte ut. Hon nöjde sig med att spana från fönsterbrädan istället. (Ingen katt i sikte, inte medan jag var kvar hemma, men vi vet att det finns a new kid in town, som brukar smyga vid mitt garage.)