Allmänt

Att sova eller inte sova

Jag försov mig i morse! 😳

Förra veckan hade jag ställt om alarmet på mobilen att bara ringa torsdag-fredag. Självklart hade jag glömt att lägga till onsdag denna vecka, så jag vaknade av mig själv i morse. Som tur är har vi flex, så jag behövde inte rusa hals över huvud till jobbet, utan kunde göra mig klar i lugn och ro. OK; lite bråttom kanske jag hade, men jag hann dricka mitt morgonkaffe hemma.

Godislådorna i fikarummet verkar aldrig ta slut! Jag hetsäter godis så fort jag hamnar bredvid en öppen låda (eller korg eller skål), så det är inte bra att det står godis framdukat överallt. Som tur är har jag inte avgett något nyårslöfte om godis/ vikt/ karaktär (annat än sopsorteringen) så jag tuggar glatt vidare. 😆

UPDATE
Ifall någon undrar, så är jag inte färdig med Elizabeth George än. Jag var inte hem på lunchen idag heller, så nu börjar jag ha abstinens… 😉