Allmänt

Måndagsmorgonbrus

Väckaren ringde i morse – och jag steg upp utan att snooza! 😯

I torsdags blev jag tvärt less på jobbet, så jag tryckte in en semesterdag på fredagen. Det kändes som att jag behövde vara ledig (efter alla lediga helgdagar…). Jag vet inte riktigt hur det gick till, men helt plötsligt var jag och syrran på IKEA hela fredagen…? Hoppsan! 😉

Var inte oroliga – jag har ännu kvar pengar på presentkortet jag fick till julklapp, främst för att vissa saker var slut i hyllorna. En del varor jag verkligen ville ha var på utförsäljning ( = tomma hyllor), så det kommer väl ny modell inom kort. Så synd, då måste jag ju fara till IKEA igen*… 😆

Jag har gjort mitt bästa för att skjuta upp snöskottningen så länge som möjligt, men till slut var jag tvungen att ta itu med snön. Måste ju få bort den innan det kommer ännu mer.** Det tog sin lilla tid, men nu är det gjort. Till nästa gång. Det fyller ju på mer snö allt eftersom. *suck*

Veckans matsedel är inhandlad och gjord redan igår! Det blir ett restrace även denna vecka, men det gör inte mig något. Varje dag jag slipper laga mat, är en seger! 😉


*) Värt att notera: jag köpte faktiskt inga handdukar den här gången! Andra köper värmeljus och servetter, jag köper handdukar.

**) Eventuellt i slutet av veckan, och då kan det bli varm, tung snö. Vi får väl se.

2 kommentarer på “Måndagsmorgonbrus”

  1. Jag känner igen känslan av att bli tvärt less på jobbet. Den känslan fick jag idag när jag kom tillbaka efter 16 dagar ledigt. Hoppas att det känns bättre imorgon, annars kommer det att bli en lång jobbig väntan på sommarsemestern.

Kommentarer är stängda.