Allmänt, Foto

Glömsk

Jag hade förstås glömt att vi skulle ut och luncha med vår förra (pensionerade) chef, som precis fyllt år, så jag är redan i otakt med veckans matsedel. Nåja, jag har därför mer mat än väntat hemma – det är inte illa! 🙂

Min kära gamla farbror K fick besök av mig igår, direkt efter jobbet. Jag har haft lite dåligt samvete att jag inte varit dit på länge, men så fort jag tänkt åka dit, har någon annan hunnit före. Då har jag stannat hemma, för att han inte ska ha alla besökare på samma dag. Det känns bättre om man sprider ut hans besökare lite grann. T ex vet jag att hans tidigare grannar P och S kommer förbi varje tisdag (eventuellt även fredag) när de är och handlar, så jag brukar inte åka till honom på tisdagar.

Därför glömde jag att fara på Apoteket, så det har Prio 1 idag för mig. Jag var visserligen dit förra veckan, men glömde totalt bort en medicin som nu tagit slut. Däremot hittade jag en massa annat i hyllorna… Numera har ju Apoteket allt möjligt roligt man kan shoppa loss med, och det finns många olika varianter av dag- och nattkrämer, rengöring, etc. Mycket att kolla igenom i hyllorna medan man väntar på sin tur.