Allmänt

Det gick fort

Nu är det redan fredag – igen?!? 😯

Jag hänger inte riktigt med i svängarna, men veckorna har börjat gå väldigt fort på sistone. Min kalender blir mer och mer fulltecknad, med färgglada inlägg i olika färger. Det blir mer och mer lila, dock, eftersom jag använder lila för att markera mina fackliga uppdrag. ”Det är mycke’ nu”, som någon uttryckte det. 😉

I förrgår kom en massa snö, som jag inte hann skotta bort innan kylan återvände. Det var -12 på dagen, men blev snabbt kallare under kvällen och igår morse var det -25 igen. Suck. Dubbelsuck. Kylan håller i sig även idag. Jag vadar omkring i den fluffiga snön, det är alldeles för kallt för mig att skotta nu. Om det är åldern eller kylan som ställer till det, men oj hur mina knän knakar och vrenskas och tar ont när det är kallt. Jag kan knappt få på mig sockorna längre. 🙁

Idag måste jag fara och handla efter jobbet, eftersom jag skjutit upp det hela veckan. Mina rester är slut vid det här laget, så jag måste bunkra mat – gärna för fler dagar än bara helgen. När det är kallt, kan jag lika gärna laga stora mängder med mat, att pytsa upp i burkar inför den kommande veckan. Återstår bara att komma på vad jag vill äta nästa vecka. 🙄

Det som lockar mest den här helgen är tvätten att åka och besöka B, eftersom de får nycklarna till huset idag! B och hennes A har köpt en enplansvilla i L, så snart blir flytten av. Först ska köket renoveras, innan de flyttar in, men en del saker kommer nog att börja flyttas över redan nu. Tömning av förråden, sommargrejer, m m. Vi får se om jag tar mig dit redan nu, då det verkar bli rejält kallt hela helgen.