Allmänt

Mer snö

Det har snöat hela dagen igår och hela natten. Det snöar fortfarande lite grann, men nu har gatorna börjat plogas, i alla fall. Till förtret för de morgontidiga – snösvängen lägger upp drivor lite varstans, så M hade fått köra runt en stund innan hon hittade ett ”hål” så hon kunde ta sig till jobbet. När jag åkte till jobbet, en timme senare, behövde jag bara göra en liten extrasväng.

Däremot har jag inte talat med någon snöröjare om min gård. Det kan vara dags att göra det idag, även om jag svor långa ramsor över mig själv redan igår kväll, att jag inte fått tummen ur och gjort det innan snösvängen startade. När snöröjarna varit ute och skottat i massor av timmar och precis kommit hem, är det inte kul när medelålders tanter 😉 ringer och ber dem komma en extra sväng.

Nå, det är inte så mycket att göra åt nu, när jag sitter på jobbet. I värsta fall får jag skotta själv ikväll – snön är lätt och fluffig, men ett rejält lager – medan jag lyssnar på min bok. Just nu håller jag på med ”Skuggorna ruva” av Jonas Moström. I morse hittade jag en hel bunt nya (= olyssnade) böcker att ladda ner till mobilen (för att kunna lyssna i offlineläge), så vintersäsongen är räddad! 😉