Allmänt

Revolutionerande

I morse kom K till jobbet före M!?! Hela min världsbild vändes upp och ner när K var ett par minuter snabbare än M i morgonrushen. Ungefär. 😉

Mitt tvättande, som jag började med under helgen, går betydligt långsammare än förväntat… Nu har jag inte mycket kvar, men det sista är svårast att komma ihåg. Jag ska nämligen tvätta a) morgonrocken och b) täckjackan. Gäller bara att göra det när de inte ska användas, så det blir under helgen.

Morgonrocken knallar jag omkring i varje morgon innan jobbet, och jackan använder jag varje dag. Jag har en annan jacka att ta till i ”nödfall” men den är inte lika bekväm (eller varm) som den ordinarie jackan. Morgonrockar har jag flera, men bara EN i fleece – de andra är för tunna under vintern.

Syrran hade köpt sig en ny morgonrock, som jag fick klämma och känna på. *gaahhh* Om jag hade en sådan mysig fleecemorgonrock så skulle jag tamejtusan ta den till jobbet och gå i den hela dagarna… Tror jag. 😉