Allmänt

Det finns hopp!

Kylan börjar ge med sig! Det är bara typ -11 grader idag, med endast lite snöfall. Jag planerar för fullt att ta en riktig tvättvikarhelg, med ny bok att lyssna på (eftersom jag blev klar med Peter Robinson under lunchen).

Det skulle inte skada med en dammsugarhelg eller diskhelg heller, för att inte tala om kattlådeskurarhelg. När allt det är gjort kan jag ta en snöskottarhelg, för att vistas lite utomhus. Roligheterna tar aldrig slut! Jippi! 😆

Glöm inte att jag har allt julklappsmaterial fortfarande osorterat i vardagsrummets innersta mörka vrå. Dessutom har jag allt annat som ska återvinnas kvar att köra bort – visserligen i rätt kärl, men det måste ändå köras undan. Då ska jag inte glömma kassarna med återvinning som jag gömt a) på bron under rökstolen eller b) i garaget på valfria ställen runt caben (som står stilla inomhus hela vintern).

Helgen är räddad! Toppen! 🙂

(Luttrade läsare vet förstås att jag inte kommer att överge soffan mellan fredag kväll och måndag morgon, annat än för kaffe-röka-toa-pauser. Hallå, det är ju mig jag talar om!)