Allmänt

Dags igen

Så var det dags igen: kursvecka med kattvaktjakt. Givetvis har A lediga dagar och arbetstider som inte passar just den här veckan, så jag ska kolla med Å om hon kan tänka sig att ställa upp. (Jag ska kolla om hon önskar sig något speciellt från Lush också, när jag nu hittat den butiken och ändå ska shoppa åt mig själv. 😉 )

Snön har fallit under helgen. En dryg decimeter hag vi fått. Eftersom jag gått i morgonrock och pyjamas hela helgen, har jag inte varit utanför dörren, så det blev en rejäl överraskning att kliva i snö upp till fotknölarna. I joggingskor. Nå, jag får skotta ikväll, i morse hade jag inte tid.

Jag har ägnat mig åt inomhussysslor under helgen. I första hand tvätt och disk. Nu är det viktigaste tvättat och hänger på tork, men tvättvikningen går det sämre med… Inte helt oväntat. 🙄 Jag har faktiskt t o m tvättat täckjackan, så jag är fräsch och redo för en sväng till huvudstaden.

Om det inte vore för kattvaktandet jag måste ordna, så hade jag stannat kvar i Svealand (några mil söder om S) och hälsat på bekanta. Nu blir det inte så, men jag har faktiskt planer på att hälsa på dem när det blir mer våraktigt väder. Det skulle vara trevligt att få uppleva lite vårgrönska medan snön ännu ligger kvar här hemma (och de inte är i sin sommarstuga här i trakten).

Jag gör ingen matsedel denna vecka, då jag blir bortrest flera dagar och inte har någon aning om vad jag kommer att hitta på när jag handlar ikväll. Även om jag blir borta några dagar, kommer jag att behöva mat när jag kommer hem igen. Andra veckor veckohandlar jag ju, så maten hinner inte bli för gammal den här veckan heller.

UPDATE
Å kunde ställa upp, så froppisen får kel och mat medan jag är borta! 🙂