Allmänt

Tidsoptimist

Idag är jag tidsoptimist! 🙂 Annars brukar jag vara tidspessimist (om det finns ett sådant ord) – oroar mig alltid för att inte hinna eller få ont om tid. Nu ska jag jobba fram till lunch, sedan hem och skura kattlådan, handdiska och röja lite, för att inte skrämma kattvakten. 😉

Dessutom ska jag packa resväskan med en del kläder jag hoppas hunnit torka nere i källaren, försöka att inte glömma allt för mycket bekvämligheter hemma (hörlurar till mobilen, t ex – väldigt irriterande att behöva köpa ett par till, då jag redan har flera par), ladda ner böcker till offlineläge på mobilen, m m.

Funderar frenetiskt om jag ska försöka fixa en dejt med någon bekant ikväll, men jag tror det löser sig. Förra gången hade jag en dejt med en av de andra kursdeltagarna, som också kommit dagen före (kursen är onsdag-torsdag), och vi hade hur trevligt som helst!