Allmänt

Kämpar vidare

Tidigt i morse, när jag kom till jobbet, kändes ryggen helt OK. Nu, efter ett tag, känner jag att så inte är fallet.

Jag använder en krycka som stöd när jag går hemma, men tog inte med den till jobbet. Det är bara jobbigt att släpa den in och ut ur bilen, uppför och nedför bron, i affären när jag ska handla (för jag orkade inte igår), fälla ut och in brodden längst ner. Men jag har en extra krycka i garderoben på jobbet, ifall jag behöver ta fram den som stöd i tillvaron. Jag kan gå utan krycka, men det är ingen vacker syn. 😆

Igår fick jag plötsligt en nattgäst! A skulle börja extra tidigt i morse, och undrade om han kunde sova över. Det gick bra, jag har en säng färdigt bäddad åt honom, och han stör verkligen inte. Froppisen blev helt perplex i morse, när han steg upp – vad gjorde han hos mig så tidigt, och vart kom han ifrån??? Hon (och jag) hade helt missat att han smugit sig in medan vi sov framför TV:n… 😳

Dagens väder, ifall ni är intresserade, är ca -9 grader med starka vindbyar från alla håll samtidigt. Det yr upp snö i ansiktet åt vilket håll man än vänder sig, även om blåsten lugnat sig lite sedan i morse. Jag orkade inte köra in bilen i garaget igår (garageporten är så tung att dra upp eller ner, när jag har ont i ryggen) så jag ställde bilen ute och pluggade i motorvärmaren istället. Typiskt att det skulle snöa (eller blåsa runt den tidigare snön?) i natt – bilen var täckt av is i morse… 🙄

UPDATE
Att tiden går l-å-n-g-s-a-m-t ibland! *frustrerad suck* Så är det när man väntar på svar, för att kunna göra färdigt det man börjat med. Det måste bli klart idag, och jag ska på möte resten av dagen om en halvtimme… 😳