Allmänt, Foto

Tusan också!

Jag hade verkligen inte räknat med att ryggen skulle bryta ihop idag, det har jag inte tid med. Proppade mig full med värktabletter och for till jobbet i alla fall, så får vi se hur länge jag orkar. Alternativt kan ryggen bli bättre när jag kommit igång under dagen – vi får se.

Hupp! 😯 Jag blev precis uppringd av doktorn. Igår var jag och lämnade blodprover och kollade blodtrycket, och nu ville han diskutera vad han fått fram… Resultatet blir ett eller två nya piller att lägga till i den näve piller jag sedan tidigare käkar till frukost. Ja, ja. Det var bara EN enda brist han hittat, annars var alla värden som de skulle! Alltid något att glädjas åt! Jag är OK! 😆

Jag handlade inte igår, utan for till farbror K istället. Lika bra att göra undan veckans besök medan jag kommer ihåg det. Det passar bättre att jag handlar idag, eftersom jag ändå ska till Apoteket för att hämta min nya frukost. 😉 Jag har hunnit kika i kylen för att kolla vad som redan finns och vad jag behöver fylla på.

UPDATE
Under lunchen har jag petat i mig Rejäla Värkpiller, eftersom jag har sparat några att ta till i nödfall om ryggen brakar ihop igen. Idag är ett nödläge. Återstår att se om jag börjar tala i tungor eller slocknar över tangentbordet, men jag brukar klara mig från sådant. 😉 Jo, jag hann äta också. Och lyssna lite på en bok, Harlan Cobens ”Inte utan dig”, som jag börjat med för ett par dagar sedan. Däremot behövde jag inte klia katt, eftersom hon omsorgsfullt nonchalerar mig tills jag kommer hem på kvällen. 😉