Allmänt

Ändrade planer

Tack och lov blev det en aning ändrade planer för mig idag!

Dagen började med att jag skulle till hälsocentralen tidigt på morgonen och lämna prover. Fastande – d v s utan kaffe! Det tog inte så lång tid att lämna proverna, så jag hann dricka en kopp kaffe när jag kommit till jobbet. Annars hade jag inte varit god att tas med (alternativt hade jag lagt mig över skrivbordet och storgråtit, kaffebrist kan ge konstiga symtom hos mig) under förmiddagen.

Både för- och eftermiddagen var sedan tidigare fullbokade med möten i min kalender, men jag hade fått ett mail medan jag var borta, där mötena fördelades under flera olika dagar istället. Mycket lugnare att ha det på det viset! 😉 Självklart hann jag få besök med olika nyheter om både det ena och det andra som hunnit hända medan jag var borta, innan jag ens hunnit kolla mailen eller övrig post. (Läs: somliga hetsar upp sig över sådant de inte behöver bry sig om.)

Lagom till lunch snöstormade det för fullt utomhus. Jag avbröt snabbt alla planer på att försöka hitta något ätbart hemma, och shoppade loss på Grillen istället. Iddes helt enkelt inte sopa bort all snön från bilen. Det får räcka att jag gör det innan jag åker och handlar efter jobbet. Jag har ingen aning om vad jag ska äta under veckan, men jag hittar alltid något. Jag har aldrig kommit tomhänt hem från affären. 😉

Under helgen har det varit rent sagolikt väder: plusgrader, snön har rasat i stora sjuk från taken, solen har värmt när jag suttit på altanen. Det har blåst lite grann, men inte mer än att jag kunnat sitta ute långa stunder. Jag snäppte på mig hörlurarna (som täcker öronen) och parkerade mig mot solväggen. 🙂