Allmänt

Få se nu

Idag är min kalender proppfull med att-göra-saker, men de flesta är utan klockslag – ska alltså göras under dagen, när jag har tid. Det finns bara ETT ärende som är tidsbestämt, och jag har satt post-it-lappar överallt för att inte missa det. Inte nog med att det är tidssatt, det är dessutom flyttat i tiden: skulle ha varit kl 13:00 men blev flyttat till kl 10:00, så risken är stor att jag kommer ihåg det kl 13… 🙄

Eftersom jag är skyddsombud på min arbetsplats, har jag tagit på mig att fylla på värktabletterna  i första-hjälpen-lådan i fikarummet. Det kan inte hjälpas, men folk käkar värktabletter som om de var godis – nu har jag fått köpa mer igen. 🙄 Jag kom ihåg att köpa värktabletter när jag hade ett eget ärende på Apoteket igår efter jobbet. En kartong med plåster och tvättservetter står också inne hos mig, och behöver nog fyllas på i automaterna som sitter på varje våningsplan.

Mina planer inför helgen är väldigt vaga. Antagligen hamnar jag på soffan framför TV:n, eller också kanske jag viker tvätt. Trogna läsare vet hur mycket jag hatar att vika tvätt, men till slut måste det göras. Jag har ännu inte varit och veckohandlat, så det bör göras efter jobbet idag – om jag inte skjuter upp det till imorgon… I vilket fall som helst måste jag köpa potatis, för jag ska koka palt under helgen. Vet inte vilken dag, men nu är det dags!

UPDATE
Jag kommer inte att ha tid att göra helg den här veckan! Så känns det emellanåt, men jag kan nog skjuta upp en del saker till nästa vecka. Även om en del av det material jag har på skrivbordet borde varit borta innan månadsskiftet… 🙄 Jag skyller det på att februari är en ovanligt kort månad.

För övrigt har jag – precis som beräknat – betalat räkningarna på kvällen den 27:e, och hade då en viss summa kvar att roa mig med. Just då hade jag inga planer på att shoppa, men döm om min förvåning när jag nästa dag kollade kontot – och massor av stålar försvunnit?!? 😯 Nå, efter inloggning kunde jag se att det var väntade avdrag från kontot – jag hade bara glömt bort dem, alternativt trott att de redan varit dragna. Där for den shoppingrundan. Tralala. Eller inte. 😳