Allmänt

Fixad

Nu är min trasiga tand, som jag bet sönder i Stockholm, lagad och klar! 🙂

Jag vet att det är lång tid för ett akut ärende, men dels hade jag inte ont, dels har vi bara tandläkare varannan vecka. Sorgligt men sant. Nå, det finns privata alternativ om jag hade fått ont under tiden, men nu gick det bra. Eftersom jag har folktandvårdens tandvårdsförsäkring, så kostar det inget att gå till den vanliga tandläkaren. Jag går bara dit och får tanden lagad, och så ut igen. 😉

Min extra morgonrock har fått ett nytt hem! Jag kollade med kollegan A, som jag sprang på under lunchen igår, ifall hon ville köpa min extrabeställda morgonrock. Hon blev lite paff, men samlade sig och var faktiskt intresserad. Jag har tagit med den i morse och lämnat på hennes kontor, med en lapp om vilket nummer hon ska swisha pengarna till.

Alltså, Swish är ju helt fenomenalt! Ingen kommer någonsin ihåg sitt kontonummer, men mobilnumret brukar de flesta ha koll på. I alla fall på sin privata mobil. Oftast. 🙄

Det enda felet jag har drabbats av är när jag en gång skulle swisha en större summa pengar till en av juniorerna. Det gick inte – p g a beloppsgränsen, som jag inte hade höjt. Nå, jag har deras bankkontonr i min bankapp, så det gick att ordna ändå, men då tar det någon dag att föra över pengar mellan olika banker. Annars går det supersnabbt att betala varandra!