Allmänt

Efter helgen

Jag har förstås inte gjort det jag tänkt göra under helgen; ta itu med den torra tvätten, och tvätta mer tvätt som samlats. Nåja, jag har gjort en del nyttigheter i alla fall. Diskat, handlat, kokat palt (ja, jag ska sluta tjata om den nu), diskat ännu mer, burit ut hushållssopor, och fyllt sopkärlen under diskbänken åter igen.

Dessutom har jag slölyssnat mycket på en bok jag håller på med, ”Den perfekta vännen” av Adele Parks, som tog mig 20 minuter att lista ut vad som skulle hända och nu väntar jag bara på den ”rafflande” upplösningen. *suck* Inte ett enda mord hittills, även om jag skulle kunna tänka mig att mörda minst en av personerna, och ge ett par andra en rejäl spark i röven. Jag vet inte varför jag plågar mig igenom den boken, egentligen. Den får mig verkligen att vilja sätta tänderna i någon riktigt bloddrypande mordhistoria! 😉

OK, jag brukar klämma in någon icke-mord-historia emellanåt, speciellt om jag läst ett par thrillers som är väldigt lika varandra direkt efter varandra. Då kan jag behöva ”bryta av” mordvågen med någon annat.

Jag hade behövt åka ut och ralla runt med bilen, för att ladda batteriet, under helgen men får nu leva på hoppet att den startar när jag ska hem på lunch. Den var lite seg i morse, trots varmgarage, så den kan behöva lite uppladdning. Jag kanske måste köra broarna runt ikväll? Vi får se.