Allmänt

Snabbstrejk

Jag kör en liten snabbstrejk mitt i jobbet, bara för att jag kan! 😉

Efter sju sorger och åtta bedrövelser fick jag till slut gjort undan en arbetsuppgift som hängt över mig som ett svart moln den senaste veckan. Nu är den äntligen klar, och jag känner lättnaden sprida sig i kroppen! Bara resten kvar att göra, då. 😉

A har åkt till L för att hämta min nygamla diskmask! Han jobbade kort dag, och B har lovat att jag ska få den snudd på nya diskmasken som fanns i villan hon och A har köpt. De byter ju ut hela köket, även diskmasken, så den gamla passar bra åt mig. Den fungerar felfritt – de ville bara ha en splitterny diskmask (med inbyggnadsfront, så den ser ut som skåpluckorna), även om den som fanns i villan bara var ett par år gammal. Återstår bara åt mig att fixa någon som kan montera in diskmasken i mitt kök. 🙄