Allmänt, Foto

Fettisdag

Jag tog inte med mobilen, så ni slipper foto på semlan jag åt till fikat. Dagens första semla – det kan bli fler! 😉

Till fikat har vi fått en presentation av vår nya högsta chef, som verkar vara en väldigt kompetent person med många strängar på sin lyra. Det kommer att bli riktigt intressant att se hur arbetet utvecklar sig! 🙂

Jag är ju en ”doer”, jag gillar att dra igång och göra nya saker. Däremot är jag sämre på uppföljningar, men jobbar med det. Nu låter det som att mycket kan bli nytt/ ändrat rent arbetsmässigt, men – som sagt – jag gillar förändringar. Det gäller bara att lyfta blicken och se hur det kan gynna oss i framtiden – förändringar är inte försämringar, vilket tyvärr många verkar tro.

Min nygamla diskmask har anlänt i A:s bil i morse, men blir nog inte inburen förrän senare idag. Då återstår att boka in någon att installera den åt mig. Till dess får den väl bo i hallen eller vardagsrummet eller någonstans där den får plats. *rycker på axlarna*

Förresten fick jag ta starthjälp av ett gäng unga killar igår, för att få igång bilen när jag jobbar färdigt för dagen. 🙄 Sedan körde jag broarna runt, men åt ”fel håll” än vad jag brukar, bara för att variera mig lite grann. Då stötte jag ihop med min kollega M som var ute och gick med sin fodervärdshund A, som är jättesöt!

Ungefär så här ser han ut, men rödare päls med svart rygg.