Allmänt

Flitig

Under lunchen hann jag vara och handla, så nu är det (tråkiga) gjort! Jag mötte A längs vägen, som precis backade ut från gården när jag kom, som inte ätit resterna han aldrig kom och åt igår?!? Han hade varit in i huset (båda juniorerna har nycklar till Snigelskalet) men inte ätit något. Nå, då åt jag de resterna idag istället. 😉

Jag måste göra ändringar i matsedeln! Helt plötsligt, när jag var och handlade, fanns det hur mycket som helst som jag ville laga. Annars brukar idétorkan vara svår när jag ska komma på något, men nu fanns det inga begränsningar. Det kan förstås bero på att jag tidigare skummat igenom några intressanta recept och fått nya idéer… 😉

Det gråblåsiga vädret har numera även utökats med snö. Små snökorn som blir till vattendroppar så fort de landar på bilen? Någon påstod att det är det här som är ”den nya snön som ska ta bort den gamla”, men det är inte dags för det än.

Åååhhh, nu börjar lunchkoman slå klorna i mig… 🙄