Allmänt

Moderiktig?

Jag vet inte om jag är helt utanför allt vad mode heter, men det är väldigt irriterande att kolla på klänningar. OK att sommaren är på väg, men måste alla klänningar sluta ovanför knäna, alternativt halvvägs på låren? 👿 Enda sättet att hitta en klänning som täcker knäna, verkar vara att köpa en maxiklänning och korta av den. *gaahhh*

En maxiklänning (eller kjol) blir för lång i sig själv, den klämmer jag bara i bildörren, alternativt smutsar ner mot tröskeln till bildörren när jag kliver i/ur bilen. Jag har ett par kjolar/ klänningar i rätt längd, men de flesta är för korta. Eller, ”för korta” är väl fel uttryck – jag använder dem, men gillar inte längden. Jag har inga problem med att skrämma folk med mina knän eller lår, vill bara inte visa dem hela tiden i alla sammanhang.

Idag är jag förresten påskgul! Det tänkte jag inte på när jag hittade en ren t-shirt i drivan av ovikt tvätt. Tog bara på mig den utan att reflektera särskilt mycket över vad den hade för färg, eller vad det är för vecka.

Lycka är att vi har kort dag på torsdag, ledig fre-lör-sön och mån nästa vecka, veckan efter det slutar vi tidigt på tisdag och är lediga onsdag. Jaaa! *hjular av lycka* Lite ledig tid är inte fel, eller hur? 🙂