Allmänt

Spelreklam

Det finns inget fånigare än spelreklam! Varje vecka når den nya löjlighetsgränser att spränga – och värst av allt är att somliga verkar tro på den?!? Varför hamnar annars fler och fler i spelberoende? Någonstans måste de ju fått inspiration att gå in och prova just den varianten av nätspel?

Reklamfilmerna visar hur folk träffas och har roligt medan de vinner. Jo, tjena. De enda som vinner på spel är bolagen som håller i dem. Att du sitter ensam i soffan och spelar bort lönen på din mobil stämmer inte helt med reklamfilmen, eller hur? Var är lyxen? Flärden? De skrattande åskådarna? Och – framför allt – var är vinsten?

Jag har aldrig spelat, det enda i ”spelväg” jag någon gång ägnar mig åt är Trisslotter. Mest beroende på att jag får några i present då och då, från ett företag jag samarbetar med. Oftast lägger jag dem bara åt sidan, för att skrapa dem senare, om inte juniorerna hittar dem och gör det. Vi har en deal: de får gärna skrapa för att stilla sin nyfikenhet, men jag tar eventuella vinster. 😆

Jag är utan bil idag igen. *suck* Den där backen var inte kortare eller mindre brant idag, men jag tog mig till jobbet. Det var mycket värre att gå hemåt igår, p g a svullna ben, så idag ska jag ragga skjuts efter jobbet. När det blir varmare ställs parksoffor ut längs gatorna, och då har jag en som passar precis att vila ut på – både på väg till och från jobbet.

A hade varit med bilen på verkstad, men delen som behövde bytas fanns inte på lager, så han har beställt den någonstans ifrån. Med lite tur kommer den senare under veckan, så jag kanske har bil igen till helgen? Jag är så sugen på en shoppingrunda till L, att kombinera med besök hos B och A. Jo, jag vet, jag skulle ju inte shoppa, men en del saker behöver fyllas på. Visst går de sakerna att få tag på här hemma, men jag vill åka till B och A – det är där det sitter. 😉

UPDATE
Dagens vårtecken är storspoven! Nu har jag äntligen hört den! 🙂 Svanar har jag sett och hört flera gånger, men det är inte samma sak.