Allmänt

Torsdag

Egentligen borde jag förbereda ett möte jag ska hålla i senare under dagen, men just nu ids jag helt enkelt inte. Jag känner mig trött och sliten, och har massor med jobb framför mig – både på jobbet och hemma. Nå, bara jag får i mig tillräckliga mängder kaffe så kommer jag väl igång.

Sedan jag kommit på att jag vill shoppa under den kommande helgen, slog det mig att alla vill shoppa då: det är ju löningshelg! Jag har snabbt dragit tillbaka min önskan – även om shoppingrundan även skulle inkludera ett besök hos B och A – och siktar på en annan helg. Jag kanske lyckas pricka in en helg då gossarna är där också! 🙂

Kvällarna har blivit ljusare, mycket ljusare. Även nätterna har blivit ljusare, på sätt och vis. Himlen blir inte svart, bara mörkblå, men det gör stor skillnad! 🙂 Nu går det fort, så har vi sommar. Våren har viss ketchupeffekt: först händer det inget, så händer det inget, det händer inget… Och så händer allt på en gång! 😯