Allmänt, Foto

Nu igen?!?

Det är ytterst irriterande att Grillen då och då har stängt, utan ens en lapp som talar om varför. 🙁 Idag hände det igen, så min lunch blev aningen spartansk. Nå, jag fick mig kaffe (det syns inte i muggen på bild, man får bara en liten skvätt ur maskinen) så jag klarar väl eftermiddagen.

Eftersom jag inte har bilen nu, har jag ätit på Grillen både igår och i förrgår. J, en extra extrapersonal, har jobbat båda dagarna. Då har det suttit en lapp på dörren, där det stod att Grillen skulle stänga tidigare*, men idag var det ingen lapp alls.

Eftersom jag ändå var ute, passade jag på att sätta mig på en väggfast bänk och ta mig en rök. Då kom ytterligare en hungrig kund och ryckte i den låsta dörren. Alltså, det ger inte gott rykte. OK om det inte gått att få tag i någon vikarie, men sätt åtminstone upp en tillfällig lapp om ”vikariebrist” eller så. Hälsningar Surtanten. 😉

Det finns förstås fler ställen att äta på, men av praktiska skäl (läs: konditions- och tidsbrist 😉 ) gick jag ingen annanstans. Jag blir så handikappad utan bil! Var faktiskt tvungen att kolla med A när jag får tillbaka den – och han jobbar ikväll samt imorgon på fm!

UPDATE
När jag slutat för dagen och skulle gå hem, hade en lapp satts upp.


*) J har ett eller två andra extrajobb han rycker in på. Det ena på dagtid, det andra på natten, och så får vi inte glömma att han & frun har småbarn också… Han är både trevlig, flitig och duktig, så jag hoppas han snart får ett fast jobb, och slipper vikariesvängen.