Allmänt, Foto

My precioussss

Gammal bild, vi har inte grönt – än. Men snön är borta!

Äntligen har jag fått tillbaka min bil! A har sovit över, då han hade sen kväll igår och tidig morgon idag. Det gick raskt för mig att ta mig till jobbet i morse, och kommer att gå raskt att fara hem på lunch. Sedan får vi se – A jobbar till 12, så vi får väl slåss om bilen under lunchen. 😆

Visst hade jag kunnat fara och handla igår på kvällen, då A jobbade till 21, men jag iddes inte. Jag har fortfarande en del ätligt hemma, så jag klarar mig idag. Problemet är att den lilla reservdel han beställt till sin bil inte har kommit än – och varken han eller jag vill ha honom parkerad hos mig hela helgen. Hmmm. Vi får se hur vi gör.

Planerna för helgen är tvätten, och det på riktigt den här gången. Jag har en jättedriva tvätt som ska ner i källaren, men för att få ner den måste jag först vika tvätt så jag får ett par IKEA-påsar lediga – och det är där det brukar stranda för mig… Nå, det är bara att bita ihop, ta med en bra ljudbok och sätta igång. 🙄