Allmänt

Underlig vecka

Det här blir en underlig vecka. Först en och en halv dag jobb, så ledig en och halv dag, så jobb två dagar, innan det blir helg igen?!? 😯 Jag är tillräckligt dagvill utan att ha sådana här veckor, men spela roll – jag gillar att vara ledig! 😉

Planerna för dagen är att åka till macken under lunchen för att fylla på luft i det sista däcket. Det stod bilar parkerade vid ”luftskåpet” i morse, så jag kunde inte använda luftslangen som är där – kom inte tillräckligt nära med min egen bil. Istället fick jag försöka med luftpumlorna, och de är ju aldrig fulla så här i däckbytartider. *suck* Tre däck gick bra men sedan var luften fullständigt slut, och jag hade inte tid att vänta medan luftpumlorna laddades.

Jag har börjat lite smått med tvätten. Inte så att jag vikt ren tvätt och burit ned smutsig tvätt från sovrummet, snarare har jag börjat ta itu med det som redan fanns i tvättstugan: handdukar… Jag har otroligt gott om handdukar, och har därför bara bytt och slängt på hög i tvättstugan. Nu har jag plötsligt slut rena handdukar i skåpet, så det är dags att tvätta. Eftersom vädret är soligt, men inte så varmt, ska jag prova hänga dem utomhus under lunchen. Då är de – förhoppningsvis – torra tills jag kommer från jobbet ikväll.

Veckans matsedel vet jag inte om jag alls ids fixa. Efter en snabb koll i reklambladet hittade jag inget jag vill äta, men jag var nog bara inte på humör. Jag gillar ju att äta! 😆 När jag väl far och handlar, kommer jag att hitta mat för hela veckan, som jag brukar. Om det blir en matsedel av det, är en annan femma. Jag lovar inget, OK? 😉