Allmänt

Till slut

Eftersom jag är totalt oteknisk men har Världens Bästa Webhotell Manufrog, så har de stackarna hjälpt mig sedan jag misslyckats med den senaste uppgraderingen av WordPress. Nu funkar allt igen och jag är supernöjd!

Schweizersnitzel, panerad, fylld med ost & skinka och med extra ost & bacon ovanpå.

Då jag slutade jobbet går, åkte jag till V för en sen lunch, och sedan raka spåret till sjukhuset i S, där min nyopererade farbror K ligger. Han åkte in akut och glömde glasögonen – katastrof! Ja, jag ville ju hälsa på honom i alla fall ändå, men passade på att ta hans glasögon med mig.

En städrobot, som skurar alldeles själv!

Sjukhuset har en lång gatubred korridor som man följer genom hela byggnaden. Där körde en städrobot omkring och skurade. Den var hur frän som helst, stannade om någon kom i vägen. Jag satt en lång stund på en bänk och bara tittade på roboten. Visst är den söt? 😉 Månntro vad de kallar den?

Läget med K är under kontroll. Igen. Han har opererat sin höft och komplikationer har tillstött. Flera gånger. *suck* Han hade precis fått klartecken att åka hem (till äldreboendet) på fredag, men nu blir det inte av. Vi får se hur det hela slutar. Han är 88 år, men förhållandevis pigg och kry, om det inte var för den här operationen med följder.

När jag körde hem kände jag på ett par ställen efter vägen att majbrasor hade eldats. Ett nytt sätt att uppleva valborgsmässoafton. 😉 Lite synd att jag missade alla brasor, då vädret faktiskt var soligt och varmt. Lagom till idag har det blivit grått och kallt, och det har t o m regnat ett par små skurar.

Mina planer för den lediga dagen var – förstås – tvätten, men jag ”ska bara” först… Har ännu inte kommit mig ur morgonrocken (klockan är halv 3) men vilket ögonblick som helst – plötsligt händer det! 😆

UPDATE
Javisstja, tanken var ju att jag skulle shoppa igår också, när jag ändå for åt det hållet. Nu blev det inte så, klockan drog iväg snabbare än beräknat, så jag bedömde att jag inte hade tid – och jag hade inte lust, heller.

UPDATE 2 – NÄSTA DAG
För den som vill veta: jag tog mig inte ur morgonrocken igår… Inte helt oväntat. 😉