Allmänt

Färdig

Nu är jag verkligen färdig!

Räkningarna är betalda, jag har tankat bilen, handlat mat, kört en tvätt – efter dagens jobb. Att jag gjorde avsteg från matsedeln var inte helt oväntat – jag orkade helt enkelt inte laga den mat jag planerat – men jag har ändå ätit varm mat. Grillkorv är den nya varmkorven. 😉

Nu kan jag snart parkera mig på soffan igen (jodå, jag har sett ”En plats på landet” utan att somna) och invänta jultomten sonen. Han skulle eventuellt sova över, då han går kväll ikväll och tidig morgon i morgon bitti. Nu finns det mat, i alla fall.

Jag försöker komma på ”allt” jag tänkt köpa när jag åker till L imorgon, även om det bara blir en snabb sväng förbi shoppingområdet S. Det egentliga syftet med resan är att hälsa på farbror K, som ligger på sjukhuset i S.

Han skickades dit akut – och fick inte med sig glasögonen! Han har glasögonen hela tiden, inte bara när han ska läsa, så det är ett akut besök jag klämmer in imorgon. Nå, då får jag väl ralla runt vägarna lite grann. Inte mig emot, jag har många timmar kvar av ljudboken jag håller på med. 😉

Första maj ska jag fira genom att ta hand om tvätten. Det var magiskt idag, att ta in soltorkad tvätt när jag kom hem från jobbet! Visserligen var det bara handdukar, men nu har jag fräscha, soldoftande handdukar i badrummet. Härligt! 😆