Allmänt

Insikt

Ibland kommer jag till insikt om vissa saker. Igår var ett sådant tillfälle. Utan att gå in närmare på det* så kan jag se saker i ett annat ljus, och kanske vara till hjälp och stöd när det behövs.

Jag handlade efter jobbet igår, och insåg att jag inte iddes laga den läckra middagen jag planerat. 😆 Det fick bli korv m bröd istället, som jag ändå hade köpt för att äta senare under veckan. Snabblagat och minimalt med disk!

För att byta ämne igen; ni märker inte av det, men det har kommit till flera intressanta finesser efter uppgraderingen av WP. En del saker jag använt tidigare har flyttat till andra menyer, andra saker är helt nya. Jag försöker vänja mig vid (den lite irriterande) formateringsrutan som dyker upp så fort jag gör nytt stycke, och har ännu inte hittat punktlistan, o s v.

Jag vill bara varna er, det kan bli en del skräpinlägg bara för att jag vill prova olika saker. Men nu kallar jobbet! Åter till verkligheten! 😉


*) Jag bloggar inte om allt som händer i mitt liv, det skulle tråka ihjäl er. 😉