Allmänt

Snösmocka

Vi skulle få en ”snösmocka” under natten (eller idag) men det bidde inte ens en tumme. Jo, lite snö har vi fått, men bara någon centimeter. Ändå sopade jag mig nedför bron i morse, då mina sommarjoggisar är betydligt halare än vintermodellen, som jag precis satt undan. Jag iddes däremot inte sopa av bilen i morse, utan gnuggade bara upp rutorna med vindrutetorkarna. Snön bytte snabbt till regn, men nu är det uppehåll. Tror jag.

Gårdagens middag blev ett hastverk. Jag skulle göra hamburgare med bröd, med hemmagjorda hamburgare. OK, inget fel med det – men spisen var snabbare än jag, så vissa saker stektes mycket fortare än jag räknat med… 🙄 Nåja, jag ska upprepa misslyckandet under lunchen idag, då jag vill ha färskstekta hammisar och inte uppvärmda. 😆 Jag har ju kopplat ur brandvarnaren (för flera år sedan) så den slipper låta när jag blir för ivrig vid spisen. 😉