Allmänt

Roligt möte

Det är verkligen inte ofta jag tycker möten är roliga, även om just ordet ”rolig” i mötessammanhang mer betyder ”intressant”. Idag lyckades jag sammankalla ett bra gäng som höll låda hela tiden. Vi drog ut 40 minuter på tiden (nallade från lunchen) så jag fick rusa hem och nästan äta direkt från kylen utan att hinna sätta mig. Alla var intresserade och aktiva, och idéerna haglade! 😆

Nu ska jag försöka klämma in ett snabbmöte (ha ha ha) med A, som är en riktig eldsjäl, för att göra en plan hur vi ska gå vidare med allt vi fått fram under detta möte. Jag har redan kallat till nästa gruppmöte – i september… Nu ska vi (jag och A) hinna klämma in ett par möten med cheferna innan dess, förutom att göra den ”hemläxa” jag skickade med alla deltagare – även mig själv.

Javisstja, jag ska skriva ihop en snabb lathund för ett av momenten vi använder oss av, som det (nästan) bara är jag som fått kläm på. Bäst jag gör den lathunden direkt, innan jag glömmer bort den! 😳