Allmänt

Trögt

Det går trögt för mig idag. Jag ska vara på ett möte om en kvart och jag vill inte alls gå dit. Inte för att jag är ointresserad, utan för att det är så tidigt. Jag har inte riktigt hunnit bli människa, trots extrastarkt kaffe x 2. Det borde vara spöstraff på att lägga möten direkt på morgonen! 😈

Jag planerar att hämnas genom att lägga mina möten sent på dagen, typ 30 min innan kön vid stämpeluret börjar växa… Jag fungerar bäst efter lunch, och gillar att sitta kvar efter stängning. Då är det lugnt och tyst i korridorerna, och jag får göra saker ifred. Pyssla på med sådant som behöver göras utan att bli avbruten.

SENARE
Mötet har varit och farit, det drog inte ut så länge på tiden. Tack och lov! Det togs upp en del intressanta saker, som ska följas upp efter semestrarna, som obönhörligt rycker närmare. Själv har jag första perioden i år, så då vet ni varför början av sommaren kommer att bli kall & regnig. 😉

Jag träffade M, när jag var i rökrutan, och hon blev glad över att jag sparat äggkartonger åt henne! Egentligen har jag sparat dem ifall gossarna kommer och vill måla, men nu har jag så många att jag kan lämna en hel drös till M. Hennes höns behöver dem bättre än jag. Dessutom tar de stor plats i återvinningskärlet.

När B och A var till mig senast, försökte A hjälpa mig att byta ut diskmasken. Tyvärr var en slang för kort, så jag måste ringa en rörmokare i alla fall. Innan jag kan göra det måste diskbänksskåpet rensas ur, för nu går det knappt att stänga dörrarna om allt jag samlat till återvinning. Jag har t o m börjat samla i påsar utanför skåpet.

Den Stora Planen är ju – fortfarande – att rensa bort allt som jag inte behöver/ kommer att använda/ kan vara bra att ha, men den får jag dela upp i mindre kapitel. Jag får börja med garderoberna, det var några år sedan jag röjde ur dem senast! Nu är jag i det läget att fler plagg inte ryms, och då har jag ändå massor av torr tvätt kvar att stoppa in… 😳