Allmänt, Foto

När tiden står stilla

Så här mycket (lite?) var klockan när jag kom till jobbet i morse. Tiden står stilla på mitt jobb, i alla fall tills jag kommer ihåg att byta batteri i båda klockorna. Den andra klockan har stått stilla det senaste året, ungefär, och jag har glömt att skaffa batterier.

Vädret idag gjorde att jag önskade att jag var katt: froppisen tittade ut genom fönstret, fnös, och gick och lade sig igen. Jo, jo – så skulle jag också vilja göra, men när jag väl tagit mig upp och igång så går resten av dagen bra.

Ny vecka, ny matsedel? Det vete tusan om jag ids. Inte än. Jag tror jag gör tvärtom idag: handlar först och gör matsedel med alla impulsköpen när jag kommit hem. Något som ostgratineras i ugnen kommer att lagas under veckan, då jag har en missköpt ost jag behöver göra av med. Den var inte så god som jag trodde att använda på smörgås, men jag slänger den inte. All ost blir god i ugnen! 😉