Allmänt, Foto

Snart kalas

Nu är 4-årspresenten monterad och klar hemma hos mamman*! Lille E (och hans storebror Lille J) har önskat sig en studsmatta, så jag ”köpte in mig” i den. Han ska få några paket att öppna också, när det blir rätt dag. 🙂 Kalaset blir under helgen, men jag vet inte vilken av dagarna. B hör av sig när de bestämt sig.

Dagarna rusar iväg den här veckan, och jag har haft fullt upp varenda dag. Idag är inget undantag, men det som har Prio 1 får vänta ett par timmar så jag inte missar något. Man vet aldrig, det kan dyka upp fler dokument i den inkommande posten (som inte kommit än).

Trots att jag inte gjort matsedel för den här veckan, lyckas jag ändå fixa mat varje dag. Jag har handlat hem (minst) fem rätter, men väljer vilken jag känner för att laga olika dagar. Eftersom det blivit både soligare och varmare, kan jag spara gårdagens rester till middag idag, och äta smörgås till lunch.

Det grönskar för fullt utomhus, men alla träd har inte börjat slå ut – även om de är av samma sort?!? Gräsmattan börjar bli grön överallt, inte bara där fjärrvärmen är nedgrävd. Snart dags att klippa den det första varvet, men jag måste plocka bort de torra kvistarna som ligger i drivor under björkarna först. Jag gillar mina björkar, men de skräpar väldigt mycket.


*) Jag vet inte om gossarna har studsmatta hemma hos pappan, då jag inte varit dit, men det är troligt.