Allmänt, Foto

I full blom

Häggen står i full blom, minst en vecka för tidigt! I vanliga fall brukar den börja blomma lagom tills jag fyller år, men i år är den en vecka tidigare. Det måste vara den varma veckan i slutet av april som ställer till det?

Idag är det soligt, men kallt. Bara runt 7 grader i morse och isande vindar blåste runt knuten. Solen har inte börjat värma än, och om jag inte minns fel så kommer det att bli mer mulet under dagen. Jag kämpar emot kylan på mitt eget sätt: korta leggings, d v s bara underben. Av någon anledning fryser jag inte om benen (eller fötterna) så det är inget problem att vara mer eller mindre barbent.

Jag är mest bara trött och less idag, efter en svår natt. Jag drömde jag var ute och körde i lera (!?!) med en kollega, som bara gnällde över allt och alla hela tiden. Inte ville hon hjälpa till, heller, när vi körde fast i en ordentlig lergrop utan jag fick försöka få upp oss därifrån på egen hand. 😆 Haha, det är inte klokt hur jag får till det ibland! Tur det bara var en dröm!

Trots den tidiga morgontimmen (läs: före kafferasten) söker folk mig i de mest förunderliga ärenden. Nyss hade jag en besökare som påminde mig om något jag gjort för en månad sedan. Det var helt borta, mitt minne var blankt. Jag kände inte alls igen uppgiften, inte ens när jag såg den. Det måste vara jag som gjort den, men det var som att jag såg den för första gången. 😳