Allmänt, Foto

Beslutsångest

Visst har jag tidigare berättat att vi (facket) ska göra en ”kupp” i fikarummet, och byta ut alla kaffemuggarna till nya muggar med facklogon på? Nåväl, nu vet ni det. 😉

Jag har snackat med en företagare här i trakten, R, om uppdraget, och igår åkte jag dit för att klämma & känna lite grann på de muggar han hade hemma. Beslutsångesten var stor, och det hela slutade med att jag fick låna hem de fyra muggar jag var mest intresserad av! *livet på en liten ort*

Imorgon har vi styrelsemöte, så jag får visa muggarna och ge kostnadsförslag. R varnade att det kan bli lång leveranstid, tydligen har deras leverantörer mycket just nu, men jag försäkrade att det inte är bråttom. Jag har ju dragit på det i flera månader, och vi behöver inte muggarna till något speciellt datum.

UPDATE
Du kanske tycker att valet av kaffemuggar inte är någon stor grej, men oj att det är! Så fort jag släppte nyheten så har önskemålen börjat strömma in – och då är det ändå bara ett fåtal som fått veta om det än så länge! Muggarna ska inte vara för små/stora, skönt grepp, inte bli randiga inuti av skedarna, inte för tunga, man ska inte kunna slå flisor från kanten för enkelt (t ex vid i- och urplockning av diskmask), helst vita inuti, o s v.