Allmänt, YouTube

Filmtajm!

Jag släpade mitt lata arsle till bion igår, för att se ”Husdjurens hemliga liv 2” – och den filmen var jättekul! 😆

Jag gillar ju tecknad film, allra helst med originalljud och svensk text, men fick nöja mig med svenskt tal den här gången. Det gick bra ändå, även om många av finesserna i språket går förlorade i översättning. Filmen rekommenderas för alla oss med barnasinnet kvar! 😉

En rolig film var precis vad jag behövde just nu. Annars roar jag mig med diverse bloddrypande deckare (att lyssna på) eller inspelade serier/ filmer. Jo, jag spelar in de serier jag vill se, eftersom jag ofta somnar framför TV:n. Nu har jag nog fått ihop hela ”Ett fall för Vera”, som gått i fyra avsnitt på SVT, så jag kan se alla avsnitten i sträck vilken helg som helst. Eller under semestern. 😉

Den här veckan blir det ingen matsedel. heller. Det är – som jag tidigare nämnt – grillsäsong, så de färdigmarinerade köttbitarna fyller reklambladen. Jag hittar ingenting jag vill laga/äta till vardags, bara sådant jag kan tänka mig ”till helgen” eller ”om vi blir flera”. Grillen har ännu inte åkt fram, men jag är grymt sugen på en elgrill: då kan jag grilla även om jag är ensam. Det är inte kul att dra fram kolgrillen och elda igång den, för att grilla två korvar – det är alldeles för mycket jobb. Jag får se hur jag gör. Förra sommaren grillade jag inte alls, p g a hettan/torkan, och det gick bra, det också. 😉

UPDATE
Jag glömde ju berätta om vädret (intresseklubben noterar): idag är det svinkallt! 😯 När jag gick ut för första morgonröken, fick jag vända in igen och ta på mig a) kofta för värmen och b) jacka mot vinden. Det är ett under att det inte snöar idag! Ett par ynka plusgrader, gråväder, blåst – men vi har midnattssol från och med igår! Alltid något att jubla över! *yey*

2 kommentarer på “Filmtajm!”

  1. Blev lite förskräckt där först och trodde att du förlitade dig på SVT play, eftersom de faktiskt tagit bort de första två avsnitten av Vera. Men såg sedan att du spelat in dem. Ha en trevlig titt! Vera är bra.

    1. Jag gillar engelska TV-deckare! Inga biljakter och pang-pang, bara skarpsynta/-sinta kommissarier.

Kommentarer är stängda.