Allmänt

Gott om tid

Under lunchen kom jag – i sista minuten – ihåg att jag måste åka till banken. Inte min bank, utan den andra banken. Det tog sin lilla tid – tur jag har flex även under lunchen. Jag hann en snabbis förbi hem, för att slänga i mig ett par mackor, innan jag var tvungen att vara på plats på jobbet igen. Nå, jag hinner nog äta ordentligt senare. Jag har ett rejält fettlager att ta ifrån. 😉

Eftersom sommarsemestrarna snart börjar, så har folk börjat ta små minisemesterar i förtid. Förra veckan var jag ju vikarie på en annan avdelning, men det är fler som tjuvstartat ledigheten, märker jag idag. Är det mig det är fel på, som istället siktar på att (kanske, bara kanske) ta ledigt någon vecka under hösten? Jag har absolut inte tid att vara ledig nu, innan semesterperioden kör igång. Det är nästan så att jag sitter och planerar vilka kvällar jag kan jobba över, för att bli klar med det jag behöver göra.

Nu menar jag förstås inte att jobba över ”på riktigt”, utan snarare att fylla på flexen i andra änden. När jag kommer sent på morgnarna, och tar långa luncher 😳 så behöver flexen fyllas på med någon extra timme på kvällen då och då. Jag har en uppgift att göra, då jag måste få sitta ensam och kunna jobba ostört, och det går bäst när alla andra gått för dagen. Helst en fredag, för då försvinner folk snabbare än andra dagar. 😉